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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Instrumentação. |
Data corrente: |
10/04/2007 |
Data da última atualização: |
10/04/2007 |
Autoria: |
MARQUES, J. da C.; SAAB, S. da C.; MELLO, W. J. de; MARTIN NETO, L. |
Título: |
Avaliação das características de ácido húmico em solos sob adição de lodo de esgoto. |
Ano de publicação: |
1998 |
Fonte/Imprenta: |
São Carlos, SP: Embrapa Instrumentação Agropecuária, 1998. 4 p. |
Série: |
(Embrapa Instrumentação Agropecuária. Pesquisa em Andamento, 23). |
Idioma: |
Português |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/CNPDIA/10275/1/PA23_98.pdf
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Marc: |
LEADER 00534nam a2200145 a 4500 001 1030247 005 2007-04-10 008 1998 bl uuuu u0uu1 u #d 100 1 $aMARQUES, J. da C. 245 $aAvaliação das características de ácido húmico em solos sob adição de lodo de esgoto. 260 $aSão Carlos, SP: Embrapa Instrumentação Agropecuária, 1998. 4 p.$c1998 490 $a(Embrapa Instrumentação Agropecuária. Pesquisa em Andamento, 23). 700 1 $aSAAB, S. da C. 700 1 $aMELLO, W. J. de 700 1 $aMARTIN NETO, L.
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Registro original: |
Embrapa Instrumentação (CNPDIA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Cerrados. |
Data corrente: |
17/03/2020 |
Data da última atualização: |
17/03/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
C - 0 |
Autoria: |
CARVALHO, M. A.; RAMOS, A. K. B.; KARIA, C. T.; FERNANDES, F. D.; BRAGA, G. J. |
Afiliação: |
MARCELO AYRES CARVALHO, CPAC; ALLAN KARDEC BRAGA RAMOS, CPAC; CLAUDIO TAKAO KARIA, CPAC; FRANCISCO DUARTE FERNANDES, CPAC; GUSTAVO JOSE BRAGA, CPAC. |
Título: |
Biodiversity and genetic resources of forage legumes in Brazil. |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
Legume perspectives, Cordoba, n. 17, p. 47-51, August 2019. |
ISSN: |
2340-1559 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Abstract: The use of forage legumes in tropical areas, besides the biological fixation capacity of atmospheric nitrogen, contributes to improve the nutritive value of animal diets. Despite its importance in various production systems, the adoption of new tropical legume germplasm has been inexpressive in several Latin American countries, even when germplasm lines and improved cultivars are available, as the case of Brazil, where more than 2500 germplasm accessions were tested and 50 cultivars are registered for commercialization. Regarding the tree legumes, much of the work that was developed was concentrated in only four genera Cratylia Leucaena Gliricidia and Sesbania which resulted in 10 cultivars releases. However, the level of adoption of these cultivars is very low. |
Thesagro: |
Biodiversidade; Leguminosa Forrageira; Recurso Genético. |
Thesaurus NAL: |
Brazil. |
Categoria do assunto: |
K Ciência Florestal e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/211891/1/Allan-artigo.pdf
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Marc: |
LEADER 01428naa a2200229 a 4500 001 2121276 005 2020-03-17 008 2019 bl uuuu u00u1 u #d 022 $a2340-1559 100 1 $aCARVALHO, M. A. 245 $aBiodiversity and genetic resources of forage legumes in Brazil.$h[electronic resource] 260 $c2019 520 $aAbstract: The use of forage legumes in tropical areas, besides the biological fixation capacity of atmospheric nitrogen, contributes to improve the nutritive value of animal diets. Despite its importance in various production systems, the adoption of new tropical legume germplasm has been inexpressive in several Latin American countries, even when germplasm lines and improved cultivars are available, as the case of Brazil, where more than 2500 germplasm accessions were tested and 50 cultivars are registered for commercialization. Regarding the tree legumes, much of the work that was developed was concentrated in only four genera Cratylia Leucaena Gliricidia and Sesbania which resulted in 10 cultivars releases. However, the level of adoption of these cultivars is very low. 650 $aBrazil 650 $aBiodiversidade 650 $aLeguminosa Forrageira 650 $aRecurso Genético 700 1 $aRAMOS, A. K. B. 700 1 $aKARIA, C. T. 700 1 $aFERNANDES, F. D. 700 1 $aBRAGA, G. J. 773 $tLegume perspectives, Cordoba$gn. 17, p. 47-51, August 2019.
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Registro original: |
Embrapa Cerrados (CPAC) |
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